Cautare

61452 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (4.18 secunde)
Un bebelus din Iasi a murit in timpul slujbei de botez. ... Au inceput manevrele de resuscitare care au continuat la spitalul Sfanta Maria din Iasi, dar, din nefericire totul a fost in zadar.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
"I-am inmanat memorandumul doamnei ministru in cadrul unei ceremonii de semnare a protocolului de sustinere a lucrarilor pe partea de infrastructura din tara, la care au fost invitati toti prefectii", a mentionat Cristian Roman.
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal. ... Din distributie fac parte DANIEL FILIPESCU, ANDREI LAZAR, ANDREEA BLIDARIU, STEFAN POPOV, BOGDAN SERBAN, JENNIFER DUMITRASCU, MARIAN MARINESCU si alti tineri actori si solisti.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Polițistii din intreg judetul sunt in alerta pentru prinderea agresorului, relateaza Ziarul de Iasi. Nenorocirea a avut loc intr-un cartier din Iasi.
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati. ... "Este vorba despre un barbat de 44 de ani, din Iasi, care are o plaga impuscata in zona gatului, dar care este desfigurat.
Bineinteles ca cel mai arzator punct al problemei este cel referitor la stringerea foloaselor din celebrul cartier. Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila.
Audi prezenta pe piata romaneasca prin intermediul importatorului Porsche Romania investeste aceasta suma in extinderea retelei proprii de dealeri cu cinci centre care vor avea showroom si service in Bucuresti Constanta Iasi Craiova si Timisoara.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
Trenul Unirii va face legatura intre Bucuresti si Iasi in data de 24 ianuarie, cand romanii sarbatoresc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre infaptuirea statului national unitar roman, informeaza marti CFR Calatori.
Un barbat din Iasi a fost lovit de o masina in timp ce alerga sa prinda tramvaiul inca oprit in statie. ... Victima, in varsta de 68 de ani, este internata la spitalul de urgenta Iasi.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
"Imi voi depune candidatura pentru sefia PDL Iasi. ... Consider ca este o responsabilitate din partea mea sa ma inscriu in aceasta cursa", a declarat presei Mihaela Popa.
google-analytics.com